Workshops

Leonne’s “Diner-Art”

Graag organiseer ik voor u een work-shop voor een bedrijfsfeest of familiefeest en wordt schilderen afgewisseld met een door u zelf samengesteld diner oftewel

“sjildere tösse de soep en de petatte” .

Eigen locatie
Deze works-shops kunnen ook op een locatie naar eigen keuze worden verzorgd en dan neem ik alle materialen, inclusief de schildersezels en doeken,  mee.

Bedrijfsfeest/teambuilding/familiefeest.
Ik bied de workshops aan ter ontspanning of met de nadruk op teamontwikkeling.
Voor elke workshop geldt dat u ontspannen bezig bent en tegelijkertijd een gezamenlijke belevenis deelt. Uw eigen Rembrandt of van Gogh neemt u mee naar huis en vormt een blijvende herinnering aan de workshop.

U heeft nog nooit geschilderd? Geen enkel probleem! Bij Leonne-art staat het plezier en de ontspanning centraal. Ik ga u enthousiast maken en helpen om uw eerste eigen werk op het doek te zetten. U gaat zelf aan de slag, hanteert zelf de kwast en experimenteert zelf met de kleuren al dan niet aan de hand van een voorbeeld. U zult na deze workshop niet dé Rembrandt zijn, maar ik hoop u te hebben kunnen inspireren en te laten genieten van de schilderkunst en zult u misschien wel zeggen: dit is mijn eerste maar zeker niet mijn laatste schilderij…

Meerluik of één groot schilderij
Voor het maken van meerluiken of één groot schilderij kunt u van tevoren een thema bedenken. U kunt dat echter ook in het atelier doen en werken wij samen aan één schilderij.